در اين برنامه ابتدا به مدت 2 ساعت يک آزمون تئوري برگزار شد سپس دانشجويان با تنظيم وقت مناسب فعاليت خود را در آشپزخانه آغاز کردند، در اين بخش بايد پيش غذا، غذاي اصلي و دسر را آماده ميکردند.
در مرحله طبخ غذاي اصلي آنها با کمک يک دستيار فعاليت خود را شروع کردند. مرحله ارزيابي فعاليت دانشجويان از طريق قضاوت و داوري اساتيد دانشکده آکادمي هنر آشپزي و سخنرانان دانشکده و متخصصان صنايع صورت ميگيرد.
بنا به اعلام يکي از کارشناسان امور غذايي حاضر، اين گروه از دانشجويان مهارتهاي بسياري دارند و با در نظر گرفتن سطح استانداردها به کار خود ادامه دادند.
M/109
انتهای پیام/